Xiamen Saatos-percetakan Finishing Supplies Co., Ltd.
about

Ngeunaan parusahaan urang

Naon anu urang lakukeun?

Xiamen Saatos percetakan Finishing Supplies Co., Ltd. mangrupikeun salah sahiji mitra anu paling dipercaya, pamasok, sareng pabrik pikeun Film Laminating Thermal di Cina. Ti saprak 2008, kami parantos nawiskeun pilem plastik roll kualitas tinggi pikeun industri percetakan & bungkusan, dibarengan ku ngahasilkeun nomer garis tina hiji dugi ka lima ayeuna. Kagenep dina prosés.

tingali langkung

Palanggan Kami

1 (1)
1 (1)
1 (2)
1 (2)
1 (3)
1 (4)
1 (5)
1 (6)