Xiamen Saatos-percetakan Finishing Supplies Co., Ltd.

Tentang Kami

Profil Perusahaan

Sorangan bagikeun pabrik anu ngahasilkeun Pilem Laminating Thermal, Xiamen Saatos percetakan Finishing Supplies Co., Ltd didirikeun pikeun ngekspor kualitas produk anu dijamin dina bahan post-press.

Janten khusus dina produk utami, Pilem Laminating kami ningali rupa-rupa permukaan:

Pilem Laminating Matte Pilem Laminating Toél Lemes Pilem Laminating Logam
Pilem Laminating Glossy  Pilem Laminating anti gores Pilem Laminating Hologram
Pilem Laminating Super Bodas Glossy Pilem Laminating Super Bodas Bodas Pilem Laminating Super Lengket

Sadaya hal di luhur tiasa dianggo pikeun panggunaan laminator garing sareng panggunaan mesin laminating dumasar-cai baseuh.

 

Ti saprak 2008 kami parantos bakti kana kalakuan salaku panyokong anu paling dipercaya sareng mitra dina percetakan sareng bungkus lapangan ku ngalayanan kualitas produk anu stabil stabil ,.

Produk kami disertifikasi sareng FDA, RoHS, REACH, MSDS, sareng EN 71-3, ayeuna ditampi di Amérika Kalér, Amérika Latin, Asia, Wétan Tengah ogé Éropa.

Kami sanggup ngaladénan wadah 40 kaki (sakitar 24MTs) Pilem Laminating Termal dina waktos 20 dinten kalungguhan pangiriman.

 

Sumawona, kaunggulan panggedéna kami nyaéta nawiskeun solusi anu épéktip kalayan nyayogikeun jasa ranté pikeun produk Hot Stamping Foil, Lem Perekat, UV Varnish, POF Polyolefin Shrink Film ogé Pouch Lamination Film.

Kanggo inpormasi lengkep sareng jasa, anjeun disambut ngahubungi:

#Website: https://www. After-printing.com

# E-mail (sales@ After-printing.com) #Skype (pilem plastik)

#WhatsApp (008613599537359) #WeChat (406311076)

20170706110615_49897

Perusahaan Kami

Sejarah
Palayanan
Tim kami
Bungkusan
Pamakéan Laminate
Pitunjuk Laminasi
Sejarah

Xiamen Saatos-percetakan Finishing Supplies Co., Ltd.mangrupikeun salah sahiji pasangan anu paling dipercaya, panyadia sareng pabrik pikeun Pilem Laminating Termal di Cina. Ti saprak 2008, kami parantos nawiskeun pilem plastik roll kualitas tinggi pikeun industri percetakan & bungkusan, dibarengan ku ngahasilkeun nomer garis tina hiji dugi ka lima ayeuna. Kagenep dina prosés.

Diwajibkeun pikeun kapercayaan sareng kayakinan pembeli, kami tiasa ngagedekeun jasa ngalangkungan pasokan pencét-pers sareng bahan, kalebet Hot Stamping Foil, Pouch Lamination Film, POF Polyolefin Shrink Film, UV Varnish sareng Lem Perekat Berbasis Cai.

Ladenan anu dirantékeun yakin bakal ngajantenkeun langkung seueur nilai pikeun palanggan kami, nyiptakeun kauntungan silih luhur sareng hubungan kerjasama anu panjang.

Ningali ka hareup, kami komitmen pikeun ngasongkeun pembeli ngirangan biaya bari ningkatkeun persaingan.

 

Pikeun pitulung naon waé, mangga ngahubungan kami:

 

#Website: http://www. After-printing.com

# E-mail (sales@ After-printing.com) #Skype (pilem plastik)

#WhatsApp (008613599537359) #WeChat (406311076)

Palayanan

Xiamen Saatos-percetakan Finishing Supplies Co., Ltd dikhususkeun pikeun ngalayanan bahan post-press kualitas luhur, berperan salaku panyadia paling paséa sareng mitra dina percetakan sareng bungkus lapangan.

 

Produk utama urang kalebet:

 

Pilem Laminating Termal
Panas Stamping Foil
Kantong Pilem Laminating
Pilem Pidéo POF Polyolefin

 

Salajengna dina ngagulung Pilem Laminating Thermal, éta ngaliput sadayana jinis sareng klasifikasi:

 

Pilem Laminating Glossy
Pilem Laminating Matte
Pilem Laminating Toél Lemes
Pilem Laminating Tahan Goresan
Pilem Laminating Super Lengket Digital
Film Laminating Embossd
Pilem Laminating Logam
Pilem Laminating Hologram
3D Lenticular Laminating Film
Pilem Glitter Sparkle Laminating

 

Ku nurunkeun bahan dasar, gulungan pilem laminasi urang tiasa diklasifikasikeun kana BOPP Thermal Lamination Film sareng PET Thermal Lamiantion Film, diantarana ningali duanana herang sareng matte finish, kandelna 10micron dugi 350micron, lebar ngagugulung ti 180mm dugi 1880mm, panjang gulung tina 300m nepi ka 4000m, ukuran roll khusus disambut.

Hubungi ayeuna pikeun kéngingkeun harga pilem laminasi termal.

 

Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan produk sanés, anjeun disambut pikeun nganjang:

#Website: http://www. After-printing.com

# E-mail (sales@ After-printing.com) #Skype (pilem plastik)

#WhatsApp (008613599537359) #WeChat (406311076)

Tim kami

Tim hartosna jasa kalayan sepenuh haté.

Tim AFP prihatin kana naon anu dipikaresep ku para pembeli, mimitian ti panilitian henteu masalah ku email, telepon atanapi pesen ka koméntar pangguna akhir.
Masing-masing pembeli ngagaduhan anggota kami: responser, ngajual, teknisi, merchandiser, sérver saatos dijual

Nalika ningkatkeun kompeténsi propésional dina nyetak sareng bungkus bahan, tim AFP diatur pikeun kagiatan teureuh sakapeung, milari kapercayaan anu kuat sareng kabagjaan kahirupan pribadi.

20170706113833_84566

Bungkusan

Saatos ngenalkeun prosedur sacara umum kumaha pilem laminasi termal gulung dihasilkeun, dilapis, dibalikkeun, diusap, dibungkus sacara mandiri, dipak sareng wadahna dimuat.

Utamana, kantong dunnage atanapi kantong hawa dianggo pikeun langkung ngajagi gulung sareng palét tina ragrag atanapi tabrakan.

Nalika dugi ka pelabuhan tujuan laut, muatan bopp atanapi gulungan pilem laminasi termal piaraan aya dina kaayaan anu saé sapertos dikemas di pabrik.

20170706115909_26275

Pamakéan Laminate

Dimana Roll Film Pilem Terapis BOPP Dipaké?

 

Umumna, gedong percetakan nganggo Gulungan Film Laminasi Termal BOPP pikeun nyetak komérsial atanapi sakola.

Éta ogé tiasa dianggo pikeun seni grafis format ageung.

Laminasi pilem transparan, caang / caang / herang atanapi matte / kusam, dipanaskeun salaku panyalindungan dina sampéan kertas.

Kadang-kadang jalma nyebut éta salaku pilem laminasi kertas anu dianggo ku manaskeun lem perekat eva kana substrat kertas.

 

Janten khususna, aplikasi BOPP Thermal Laminating Film Roll tiasa dianggo pikeun:

 

Panutup buku téks | Brosur | Daun | Kotak amis sareng buku harian | Kantong balanja | Buleud kosmétik

HTB139uNKFXXXXcQXFXXq6xXFXXX0

Pitunjuk Laminasi

Meureun anjeun peryogi pitunjuk anu pondok pikeun ngoperasikeun Pilem Laminating Thermal gulung tina sababaraha mesin laminating atanapi laminator panas.

 

Ieu ngabantuan:
1. Saluyukeun tekanan roller sareng suhu numutkeun sababaraha jinis kertas sareng tinta.
2. Nalika nganggo pilem kanggo anu munggaran atanapi ngarobih ukuran anu biasa, volume sidang alit sateuacan ngamimitian laminasi masif diusulkeun.
3. Suhu prosés normal nyaéta 90C-105C (203F - 221F), tekanan roller sareng suhu bénten-bénten tina tipena béda kertas, tinta sareng mesin.
4. Pastikeun tinta garing sateuacan dilaminasi. Éta bakal ngaleungitkeun nalika kertas ngandung seueur teuing kalembaban atanapi bubuk.
5. Pastikeun pikeun nempatkeun bahan dina tempatna kalayan suhu handap sareng garing.
6. Kaayaan di handap ieu bakal mangaruhan kualitas akhir pilem nalika laminasi.
a. Ngagunakeun tinta logam
b. Tinta ngandung seueur teuing lilin, minyak garing, perekat, aditif silikon sareng sajabina.
c. Tinta teuing kandelna
d. Tinta lengkep henteu acan garing.
e. Lambaran kertas lembab teuing.
f. Teuing bubuk dina beungeut cai

Sértipikat

Kami diverifikasi ku BV sareng produk kami sertifikasi FDA, ngahontal, RoHS, jsb.

1
qd16671205-xiamen_after_printing_finishing_supplies_co_ltd
qd16669683-xiamen_after_printing_finishing_supplies_co_ltd
qd16669561-xiamen_after_printing_finishing_supplies_co_ltd