Xiamen Saatos-percetakan Finishing Supplies Co., Ltd.

BOPP Gloss Laminating Film Pikeun Hot Laminating 15 Micron - 30 Ketebalan Micron

Rincian Produk:

Tempat Asalna: Fujian, Cina
Ngaran mérek: AFP
Sertifikasi: SGS, BV,
Jumlah modél: Pilem Laminasi Termal

Sarat pamayaran & Pengiriman:

Jumlah Pesenan Minimum: 2 Ton (Lebar ngagugulung campuran ditampi)
Harga: USD2130.00 / Ton ~ USD2385.00 / Ton
Rincian bungkusan: 1-Hiji gulung hiji karton sareng panangtayungan cap plastik; 2-Puluhan gulungan palét; 3-Sapuluh palét 20FCL
Waktos pangiriman: 15 - 25 dinten damel
Syarat pamayaran: T / T, L / C, Western Union
Kamampuhan Suplai: 850 Ton per bulan

Detil Produk

Pedaran Produk lengkep

Bahan: BOPP + EVA Jenis: Herang
Lelembut: Lemes Kandel: Ti 15micron Kana 30micron
Transparansi: Transparan Ukuran Gulung: 381mm * 2000m 445mm * 3000m 600mm * 4000m Jst.
Perawatan Corona: Sisi Single Atanapi Langkung Ti 38 Dinasti Inti Kertas: 1 inci (25.4mm) 3 inci (76mm)
Pamakéan: Laminasi Kertas Dicitak Pakét: Ku karton Sareng Pallet
Hirup rak: 12 Bulan
Lampu Cahaya:

laminasi pilem gloss

pilem bungkusan laminated

Glossy BOPP Plastik Pilem Laminasi Termal Kanggo Laminasi Panas Kalayan Kertas

Glossy BOPP Thermal Lamination Film ningali transparansi tinggi sareng ngagulung alus teuing.
Mangrupikeun bahan lingkungan anu ningkatkeun nilai barang bérés ngalangkungan transparansi tinggi sareng super luster finish.
Éta tiasa nyegah laminasi tina diteken bubbled sareng desquamated.

BOPP Gloss Laminating Film For Hot Laminating 15 Micron - 30 Micron Thickness

Lambaran Data Produk
Pilem Laminasi Termal BOPP herang
Spésifikasi Modél No. AFP-L18 AFP-L21 AFP-L25 AFP-L25 AFP-Y20 AFP-Y25 AFP-Y27
Jenis Herang Herang Herang Herang Matte Matte Matte
Kandel BOPP 12 mikron 12 mikron 12 mikron 15 mikron 12 mikron 15 mikron 15 mikron
EVA 6 mikron 9 mikron 13 mikron 10 mikron 8 mikron 10 mikron 12 mikron
JUMLAH 18 mikron 21 mikron 25 mikron 25 mikron 20 mikron 25 mikron 27 mikron
Hasil m² / kg 61275 52247 43668 43956 56433 45147 41615
kg / m² 0,0163 0,0191 0,0229 0,0228 0,0177 0,0222 0,024
Kustomisasi ketebalan khusus- sayogi (15 micron dugi ka 30 micron herang sareng matte)
Harga ku beuratna atanapi méter pasagi sayogi
Kasabaran Kandel ± 1μm (mikron)
Roll Width ti 180mm ka1880mm
Gulung Panjang ti 300m dugi ka 4000m
Gabungan ≤1
Ukuran Inti 1 inci (25.4mm) 3 inci (76.2mm)
Perawatan Corona Bujang atanapi Ganda ≥ 38dyne
Hirup rak 9 bulan
MOQ 2 ton (campuran campuran sayogi 500mm600mm700mm jst)
Pitunjuk Operasi
Suhu Senyawa 85 ℃ - 105 ℃ (185 ℉ - 221 ℉)
Tekanan sanyawa 10-18 mpa
Kecepatan Sanyawa 10-60m / mnt

Tips:

Anjeun tiasa nyandak pesenan BOPP Thermal Lamination Film kalayan spésifikasi sapertos dihandap:

Bungkusan & Pengiriman

* Hiji pilem laminasi termal Roll Hiji karton

* Puluhan gulungan pilem laminasi termal dina palét

* 10 dugi 12 palét dimuat kana 1 * 20FCL (nyokong. 13MT)

* Atanapi 20 ka 22 palét dimuat kana wadah 40 kaki (nyatu. 25MT)

* Pelabuhan: Xiamen Shanghai Ningbo

BOPP Gloss Laminating Film For Hot Laminating 15 Micron - 30 Micron Thickness

Naon Film Laminasi Termal?

Pilem laminasi termal dihasilkeun ku garis palapis multi ékstrusi.

Éta diwangun ku dua lapisan. Salah sahijina nyaéta pilem plastik anu utamina nyaéta BOPP atanapi PET film lapisan sanésna nyaéta lem perekat tina Eva.

Pilem Laminasi Termal disebut ogé pilem laminasi panas panas atanapi panas.

Dimana Pilem Laminasi Termal Dipaké?

Umumna gedong percetakan nganggo BOPP Thermal Lamination Film gulung pikeun percetakan komérsial sareng sakola.

éta ogé tiasa dianggo pikeun seni grafis format ageung.

laminasi pilem transparan caang / hérang / herang atanapi matte / kusam dipanaskeun salaku panyalindungan dina panutup kertas.

Kadang-kadang jalma nyebut éta salaku pilem laminasi kertas anu dianggo ku manaskeun lem perekat eva kana substrat kertas.

Janten khusus tina aplikasi BOPP Thermal Laminating Film Roll tiasa dianggo pikeun:

Panutup buku téks | Brosur | Daun | Kotak amis sareng buku harian | Kantong balanja | Buleud kosmétik

BOPP Gloss Laminating Film For Hot Laminating 15 Micron - 30 Micron Thickness

Kumaha Cara Nganggo Pilem Laminasi Termal?

Prosés laminasi nyaéta ngagabung kana dua atanapi langkung lapisan anu ditujukeun pikeun mayungan sidik.

urang peryogi laminator panas atanapi disebat termal (heatdry) mesin roller laminasi pikeun nganggo Film Lamination Thermal ku lebur pelekat EVA na kana permukaan kertas.

Salami prosés na pilem diliwatan dina roller anu dipanaskeun sareng dina tekenan anu wajar éta nempel kana kertas.

Proses ieu gampang dianggo sareng tiasa dilakukeun di bumi pikeun aplikasi leutik.

Kadang-kadang jalma ogé nyebut éta laminasi panas atanapi laminasi garing atanapi laminasi panas.

roll laminating machine

FAQ

Ngeunaan Sampel

* Sampel pikeun tés sayogi sareng gratis

* Kargo pikeun pangiriman sampel aya di sisi panarima

* Tapi kanggo dibalikeun ku cara dikurangan tina urutan anu datang anu otomatis

* Kanggo ngahémat biaya kami nyarankeun cara prabayar sanés ngumpulkeun

Ngeunaan Kamampuh

* 5coating garis

* 20 dinten pangiriman wadah 40 kaki

* 850 bulan tonper

* Kandelna 15micron dugi ka 30 micron

* Lebar gulung ti 180mm dugi ka 1880mm

* Gulung panjangna ti 2000m dugi ka 6000m

* Reel Diaméter Luar: 240mm nepi ka 380mm (kana panjangna gilinding sareng lébar)

* Diaméter jero Reel dina 25.4mm (1 inci) atanapi 76mm (3 inci)

Ngeunaan Tanggung jawab sareng Layanan Saatos-jual

* Garansi 9 bulan

* Upami aya masalah kualitas kajantenan anjeun kedah sami-sami dibales


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali