Xiamen Saatos-percetakan Finishing Supplies Co., Ltd.

BOPP Lemes Toel Laminasi Pilem Pikeun Nyetak / Bungkusan Matte Rengse

Rincian Produk:

Tempat Asalna: Fujian, Cina
Ngaran mérek: AFP
Sertifikasi: SGS
Jumlah modél: Pilem Laminasi Toél Lemes

Sarat pamayaran & Pengiriman:

Jumlah Pesenan Minimum: 40000 méter pasagi
Harga: USD0.3-0.5 / m2
Rincian bungkusan: karton sareng palét
Syarat pamayaran: Western Union, L / C, T / T
Kamampuhan Suplai: 800000000m2 / bulan

Detil Produk

Pedaran Produk lengkep

Kandel: Ti 17microns To 30microns Komposisi: BOPP Pilem + EVA Lem
Lebar: 180mm-1000mm Panjangna: 2000m-3000m
Inti: 3 ″ Inti (76mm) Mesin: Mesin Laminating Termal
Kalungguhan Pangiriman: 20 dinten Jenis: Matte
Suhu: 95 ℃ / 203 ℃ -110 ℃ / 230 ℃ Ngaran mérek: Saatos Nyetak
Lampu Cahaya:

laminasi buludru pilem

pilem touch buludru

BOPP Matte Soft Touch Film Laminasi Panas Kanggo Nyetak & Bungkusan

Rincian Produk
Barang Pilem Laminasi Panas Matte Lemes Toél
Bahan BOPP + EVA Roll Width ti 180mm-1000mm
Kandel 30micron (18 + 12) Gulung Panjang ti 300m dugi ka 4000m
Ukuran Inti 1 inci (25.4mm) 3 inci (76mm) Perawatan Corona Sisi tunggal atanapi Ganda
Tipe Rengse Transparan sareng warna Gabungan ≤1
MOQ 20000m2 Hirup rak 12 bulan
Aplikasi produk brosur perusahaan mérek solusi grafis kualitas séjén
PITUDUH APLIKASI
Suhu Senyawa 85 ℃ ~ 110 ℃ (185 ℉ ~ 230 ℉)
Tekanan sanyawa 10 ~ 18 mpa
Kecepatan Sanyawa 10 ~ 60 m / mnt

Matte Soft Touch Hot Lamination Film didamel tina BOPP Film + EVA Lem salaku pilem plastik pikeun laminating éta seueur dianggo dina industri pengepakan khusus ogé pikeun buku high-end nyertakeun prototipe brosur produk brosur perusahaan ogé rupa-rupa anu sanés. solusi grafik kualitas.

Éta ogé dilarapkeun kana média digital anu dicitak.

BOPP Soft Touch Lamination Film For Printing / Packaging Matte Finish

Naon Pilem Laminasi Toel Lemes?

Pilem laminating touch lemes (raos buludru sareng bulu aran) mangrupikeun pilem munggaran anu ngagaduhan sipat taktil dina sajarah sareng nampilkeun pangaruh baldu anu pikaresepeun sareng sengit pisan similer pikeun kulit katumbiri. Hal ieu seueur dianggo dina industri pengepakan khusus ogé pikeun buku high-end nyertakeun branding produk brosur perusahaan salaku urang salaku rupa-rupa solusi grafis anu kualitas sanés.

BOPP Soft Touch Lamination Film For Printing / Packaging Matte Finish

Pakét:

* Unggal gulungan pilem laminasi termal touch touch BOPP (inti kertas 3 ") dipak ku karton
atanapi 4 ~ 8 gulung pilem laminating touch lemes BOPP (inti kertas 1 ') dipak ku karton
* Karton gulung pilem touch touch BOPP bakal dibungkus kana palét
* 10 dugi 12 palét dimuat kana wadah 1 * 20FCL (sakitar 400 gulungan)
atanapi 20 ~ 22 palét dimuat kana wadah 1 * 40GP (sakitar 800 gulungan)

BOPP Soft Touch Lamination Film For Printing / Packaging Matte Finish

Waktos pangiriman:

* Biasana dina 25 dinten.

* 20 dinten kanggo 1 * 40GP wadahna

FAQ

Kumaha carana abdi kéngingkeun Sampel?

* Sampel pikeun uji coba gratis
* Diménsi normal nyaéta 300mm * 100m
* Kanggo lebar sareng panjang anu khusus karaos disarankeun.

Naon Kuantitas Urutan Minimal?

* MOQ nyaéta 20000sqm
* Sedengkeun harga disetél kana kuantitas utamina.

Kumaha perkawis Hargana?

* Harga tiasa nego numutkeun jumlahna
* Kanggo 20000sqm harga FOB nyaéta USD 0.296 ~ 0.427 / sqm
* Kanggo wadah 20FCL harga FOB nyaéta FOB USD 0.358 ~ 0.376 / sqm.

Kumaha Ngeunaan Syarat Pamayaran?

* Deposit 30% sareng kasaimbangan 70%
* Kami nampi istilah pamayaran T / TL / C
* Mata Artos Dukungan: USD CNY CAD HKD jsb.

Kumaha Ngeunaan Waktos Pangiriman?

* 25 dinten pangiriman kalungguhan normal
* 20 dinten kalungguhan pangiriman pikeun wadah 40GP khusus

Kumaha Ngeunaan Layanan Saatos Dijual?

* 6 bulan garansi
* Upami aya masalah kualitas anjeun kedah sami-sami dibales.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali