Xiamen Saatos-percetakan Finishing Supplies Co., Ltd.

Wisata Pabrik

Jalur Produksi

Produsén Pilem Laminating Termal
Pabrik Laminating Palapis
Corona L aminate Film Roll
Pamasaran Pilem Laminating Roll
Pilem Laminating Jumbo Roll
Ngukur Gulung Disaluyukeun
Produsén Pilem Laminating Termal

Garis laminating palapis ekstrusi-gancang pikeun ngahasilkeun pilem laminating termal kalayan kapasitas 850MTs per bulan.

1

Pabrik Laminating Palapis

Bagian inti téhnis anu maju pikeun ngajamin langkung kandel simétri sareng kakuatan adési anu luhur.

2

Corona L aminate Film Roll

Corona diubaran gulung laminasi, corona sisi tunggal atanapi dua hargana dugi ka 52 dinas.

3

Pamasaran Pilem Laminating Roll

Stabil gulung anu alus teuing sareng ngagulung deui tina BOPP Thermal Laminating Film.

4

Pilem Laminating Jumbo Roll

jumbo roll laminating flm spplier, fim laminating termal, herang sareng matt, ukuran khusus

5

Ngukur Gulung Disaluyukeun

Matt gulung anu tiasa disaluyukeun ku lébar sareng panjang.

6

Jalur Produksi

Xiamen Saatos-percetakan Finishing Supplies Co., Ltd. sajauh ieu ngabagi-nahan dalapan sababaraha garis palapis ékstrusi sareng sapuluh mesin slitting dirakit pikeun ngahasilkeun gulungan plastik pilem laminating termal, ngaluarkeun 750MT per bulan.

Dina urutan pikeun mastikeun ngalayanan pilem laminating palapis kualitas luhur, garis ékstrusi kami didukung ku suku cadang téknis kritis paling canggih anu ngajamin ketebalan palapis simétris anu hadé sareng kakuatan adhesion beungkeutan anu luhur. 

Kanggo kaseueuran waktos, sateuacan digulung atanapi diégél, gulungan laminasi kami dikeringkeun salami hiji dinten saatos dilapis ku lem perekat tina Eva. Prosés ieu nguatkeun nilai adhesion sareng ngamungkinkeun gulungan palastik laminasi langkung lancar bari ngirangan statis.

Langkung seueur inpormasi ngeunaan laminasi termal, éta mangrupikeun prosés laminasi anu ku kami ngadamel laminasi kusabab pangaruh panas. Kami ogé nyebat laminasi panas atanapi garing. Pilem laminating ieu didamel ku prosés pelapis ékstrusi sareng dina hiji sisi lapisan pilem sénsitip lem panas parantos dilakukeun, anu utamina nyaéta BOPP + EVA atanapi PET + EVA.

Laminating termal ngaliwat roll panas atanapi laminator. Urang kedah nerapkeun sababaraha tekanan anu wajar sareng laminasi parantos réngsé. Laminasi garing janten langkung saé kusabab kaunggulanana dina laminasi baseuh. Urang kedah henteu nerapkeun sababaraha perekat sanés pikeun lamina.

Pikaresepeun di luhur?
Punten tong ragu ngahubungi kami:

#Website: https://www. After-printing.com

# E-mail (sales@ After-printing.com) #Skype (pilem plastik)

#WhatsApp (008613599537359) #WeChat (406311076)

P&P

IMG_6757