Xiamen Saatos-percetakan Finishing Supplies Co., Ltd.

Glossy / Matte BOPP Scratch Resistant Film 180mm - 1000mm Roll Width

Rincian Produk:

Tempat Asalna: Fujian, Cina
Ngaran mérek: AFP
Sertifikasi: SGS
Jumlah modél: Pilem Tahan Gores

Sarat pamayaran & Pengiriman:

Jumlah Pesenan Minimum: 40000 méter pasagi
Harga: USD0.3-0.5 / m2
Rincian bungkusan: karton sareng palét
Syarat pamayaran: L / C, T / T, Western Union
Kamampuhan Suplai: 800000000m2 / bulan

Detil Produk

Pedaran Produk lengkep

Kandel: 28micron Komposisi: BOPP Pilem + EVA Lem
Lebar: 180mm-1000mm Panjangna: 2000m-3000m
Inti: 3 ″ Inti (76mm) Kalungguhan Pangiriman: 20 dinten
Jenis: Pilem Tahan Gores Transparansi: Transparan
Teu karasa: Lemes Hirup rak: 12 Bulan
Lampu Cahaya:

pilem anti corétan

pilem pelindung palastik jelas

Glossy & Matte BOPP Plastik Laminasi Pilem Goresan Tahan

Rincian Produk
Barang Pilem Tahan Gores
Bahan BOPP + EVA Roll Width ti 180mm-1000mm
Kandel ti 24micron ka 32micron Gulung Panjang ti 300m dugi ka 4000m
Ukuran Inti 1 inci (25.4mm) 3 inci (76mm) Perawatan Corona Sisi tunggal atanapi Ganda
Tipe Rengse Herang sareng Matte Gabungan ≤1
MOQ 20000m2 Hirup rak 12 bulan
Aplikasi buku kelas luhur nutupan mérek produk brosur perusahaan
PITUDUH APLIKASI
Suhu Senyawa 85 ℃ ~ 110 ℃ (185 ℉ ~ 230 ℉)
Tekanan sanyawa 10 ~ 18 mpa
Kecepatan Sanyawa 10 ~ 60 m / mnt

Scratch Resistant Film mangrupikeun akibat tina pangobatan kimia khusus kana permukaan pilem BOPP dasar.
Pilem bébas gosok dilapis ekstrusi sareng EVA ku permukaan internal anu masihan dukungan kanggo dilaminasi ku panas.
Khususna dirancang pikeun média kualitas luhur anu nampilkeun permukaan semi-matte di luar anu masihan pilem pikaresepeun sareng ningkatkeun gambar produk laminasi.

Glossy / Matte BOPP Scratch Resistant Film 180mm - 1000mm Roll Width

Naon Pilem Gores ResistantLamination?

Sakumaha namina nyebut éta tahan bantal salaku akibat tina pangobatan kimiawi khusus kana pilem dasar pilem BOPPthis ieu extrusion-coated sareng EVA ku hiji sisi masihan dukungan kanggo dilaminasi ku panas.

Pilem Laminating Termal anti gores khusus dirancang pikeun média kualitas luhur anu nampilkeun permukaan semi-matte dina hiji sisi anu masihan pilem anu keuna pikaresepeun sareng ningkatkeun gambar produk laminasi.

Scratch Resistant Lamination Filmis katémbong salaku bahan bungkus méwah pikeun téknologi kosmetik naon waé jinis pamutahiran post-laminasi.

Glossy / Matte BOPP Scratch Resistant Film 180mm - 1000mm Roll Width

Pakét:

* Masing-masing gulung pilem Gores Resistantlamination (inti kertas 3 ") dipak ku karton
atanapi 4 ~ 8 gulung pilem laminating Scratch Resistant (inti kertas 1 ') dipak ku karton
* Karton tina gulung Resistantfilm gulung bakal dibungkus kana palét
* 10 dugi 12 palét dimuat kana wadah 1 * 20FCL (sakitar 400 gulungan)
atanapi 20 ~ 22 palét dimuat kana wadah 1 * 40GP (sakitar 800 gulungan)

Waktos pangiriman:

* Biasana dina 25 dinten.

* 20 dinten kanggo 1 * 40GP wadahna

Glossy / Matte BOPP Scratch Resistant Film 180mm - 1000mm Roll Width

FAQ

Kumaha carana abdi kéngingkeun Sampel?

* Sampel pikeun uji coba gratis
* Diménsi normal nyaéta 300mm * 100m
* Kanggo lebar sareng panjang anu khusus karaos disarankeun.

Naon Kuantitas Urutan Minimal?

* MOQ nyaéta 20000sqm
* Sedengkeun harga disetél kana kuantitas utamina.

Kumaha perkawis Hargana?

* Harga tiasa nego numutkeun jumlahna
* Kanggo 20000sqm harga FOB nyaéta USD 0.296 ~ 0.427 / sqm
* Kanggo wadah 20FCL harga FOB nyaéta FOB USD 0.358 ~ 0.376 / sqm.

Kumaha Ngeunaan Syarat Pamayaran?

* Deposit 30% sareng kasaimbangan 70%
* Kami nampi istilah pamayaran T / TL / C
* Mata Artos Dukungan: USD CNY CAD HKD jsb.

Kumaha Ngeunaan Waktos Pangiriman?

* 25 dinten pangiriman kalungguhan normal
* 20 dinten kalungguhan pangiriman pikeun wadah 40GP khusus

Kumaha Ngeunaan Layanan Saatos Dijual?

* 6 bulan garansi
* Upami aya masalah kualitas anjeun kedah sami-sami dibales.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali