Xiamen Saatos-percetakan Finishing Supplies Co., Ltd.

Pilem Plastik Logam Emas, Uap Buktina Opak Filemisasi Poliéster Poliéster

Rincian Produk:

Tempat Asalna: Fujian, Cina
Ngaran mérek: AFP
Sertifikasi: SGS
Jumlah modél: Pilem Poliéster Logam

Sarat pamayaran & Pengiriman:

Jumlah Pesenan Minimum: 2000KGS
Harga: USD2.79-5.5 / KG
Rincian bungkusan: Karton sareng Palét
Waktos pangiriman: 20 dinten
Kamampuhan Suplai: 450Tons / bulan

Detil Produk

Pedaran Produk lengkep

Jenis: Pilem Poliéster Logam Kandel: Ti 17micron Kana 25micron
Lebar: 180mm-1300mm Panjangna: 1000m-4000m
Inti: 3 ″ (76mm) Corona: Duanana Sisi Corona Dirawat
Tempat Asalna: Fujian Cina (Daratan) Transparansi: Opak
Kalungguhan Pangiriman: 20Hari Fitur: Buktina beueus
Lampu Cahaya:

pilem bopp metallized

pilem poliéster logam

Poliéster Metalaminasi / Logam Poliester (PET) Pilem Laminasi Termal

Pilem Laminasi Termal Metalized / Metallic Polyester (PET) Thermal ngalayanan tegangan kuat permukaan anu caket sareng kuat ngagulung kalayan salah sahiji atanapi perlakuan corona sisi dua hargana saluhureun 42 Dyne.
Hal ieu dipaké pikeun laminasi dina kotak bungkus anu tiasa dianggo sapopoe sapertos kotak anggur ubar bahan makanan dll.
Warna Emas janten langkung populér ayeuna.
Gold Metalized Plastic Film Moisture Proof Opaque Metallized Polyester Film
Naon Film Poliéster Logam Termal?

Film Poliéster Logam Térméral diwangun ku Film Poliéster Metalized sareng ketebalan Lem EVA nyaéta ti 17micron dugi ka 25micron utamina dina 24micron (12MPET + 12EVA).
Éta ngalaksanakeun kuat adhesion tegangan permukaan sampurna sareng rewinding kalayan corona sisi ganda
perlakuan hargana luhur 52 dynes.
Hal ieu digunakeun pikeun laminasi dina kotak kemasan anu tiasa dianggo sapopoé sapertos kotak anggur grocerymedis jsb.
Aya rupa-rupa Warna Logam Metalized Thermal Laminating Film SilverGold sareng warna sanés warna anu dikustomisasi tiasa ditampi (sayogi boh dina gloss sareng Matt).

Aya dua jinis Film Metalaminasi Laminasi Termal hiji nyaéta kimia sareng corona diperlakukeun laminasi termal Pilem pikeun percetakan offset anu sanésna nyaéta pilem laminasi termal anu diperlakukeun korona.
Punten parios bedana sapertos dihandap:

Poliéster Metalaminasi / Logam Poliéster (PET) Pilem Laminasi Termal
Téma Logam / Logam
Pilem Laminating
Dasar Pilem MPET (Percetakan offset) MPET (Nyetak layar)
12 mikron 12 mikron 12 mikron 12 mikron
EVA 12 mikron 12 mikron 12 mikron 10 mikron
JUMLAH 24 mikron 24 mikron 24 mikron 22 mikron
Hasil 35311 sqm / MT 37878 sqm / MT 35311 sqm / MT 37878 sqm / MT
0,0283 kg / sqm 0,0264 kg / sqm 0,0283 kg / sqm 0,0264 kg / sqm
komposisi kandel khusus sareng warna anu sayogi
Lebar (mm) 200mm nepi ka 1200mm
Panjang (m) 2000m nepi ka 4000m
Kasabaran +/- 1 um
Inti Kertas 76mm (3 inci) 50.8mm (2 inci) 25.4mm (1 inci)
Perawatan Corena pangobatan corona sisi dua
MPET (Percetakan Offset) sisi≥52dynes; Samping EVA≥52dyne
MPET (Percetakan Layar) sisi≥42dyne; Samping EVA≥52dyne
Pitunjuk Laminasi
Suhu Senyawa 90ºC-150ºC (194ºF-302ºF)
Tekanan sanyawa 10-18mpa
Kecepatan Sanyawa 10-60m / mnt

PAKEJUAN JEUNG PENGIRIMAN

* Hiji Roll Metalized Thermal Laminating Film Hiji karton
* Puluhan gulungan dina palét
* 10 dugi 12 palét dimuat kana 1 * 20FCL (pk. 13MT)
* Atanapi 20 ka 22 palét dimuat kana wadah 40 kaki (nyatu. 25MT)
* Pelabuhan: Xiamen Shanghai Ningbo
Airbags Dipaké pikeun Ngajaga Palét tina Tabrakan Nalika Wadahna Diunggah…

Gold Metalized Plastic Film Moisture Proof Opaque Metallized Polyester Film

FAQ

Kumaha carana abdi kéngingkeun Sampel?

* Sampel pikeun uji coba gratis
* Diménsi normal nyaéta 300mm * 100m
* Kanggo lebar sareng panjang anu khusus karaos disarankeun.

Naon Kuantitas Urutan Minimal?

* MOQ nyaéta 2 ton.
* Sedengkeun harga disetél kana kuantitas utamina.

Kumaha perkawis Hargana?

* Harga tiasa nego numutkeun jumlah sareng warna na
* Pikeun 2tons harga FOB nyaétaUSD3.2-5.5 / KG
* Kanggo wadah 20FCL harga FOB nyaéta FOB USD2.79-5.3 / KG

Kumaha Ngeunaan Syarat Pamayaran?

* Deposit 30% sareng kasaimbangan 70%
* Kami nampi istilah pamayaran T / TL / C
* Mata Artos Dukungan: USD CNY CAD HKD jsb.

Kumaha Ngeunaan Waktos Pangiriman?

* 25 dinten pangiriman kalungguhan normal
* 20 dinten kalungguhan pangiriman pikeun wadah 40GP khusus

Kumaha Ngeunaan Layanan Saatos Dijual?

* 6 bulan garansi
* Upami aya masalah kualitas anjeun kedah sami-sami dibales.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali