Xiamen Saatos-percetakan Finishing Supplies Co., Ltd.

Pilem Laminasi Matte / Pilem Laminasi Thermal / garing Laminasi pikeun Kertas atanapi Plastik

Rincian Produk:

Tempat Asalna: Fujian, Cina
Ngaran mérek: AFP
Sertifikasi: FDA, ngahontal, EN 71-3, CPSIA
Jumlah modél: Pilem Laminating Matte

Sarat pamayaran & Pengiriman:

Jumlah Pesenan Minimum: 2 Ton (2.000kgs) / Pesenan Percobaan Nego
Harga: USD2220.00 / Ton ~ USD2380.00 / Ton
Rincian bungkusan: 1-Hiji gulung hiji karton sareng panangtayungan cap plastik; 2-Puluhan gulungan palét; 3-Sapuluh palét 20FCL
Waktos pangiriman: 15 - 25 dinten damel 40GP
Syarat pamayaran: T / T, L / C, Western Union
Kamampuhan Suplai: 850Tons per bulan

Detil Produk

Pedaran Produk lengkep

Bahan: BOPP + EVA Jenis: BOPP Pilem Laminating Termal
Lelembut: Lemes Kandel: 18micron 21micron 25micron Jsb.
Transparansi: Transparan Ukuran Gulung: 495mm * 3000m 600mm * 3000m Jst.
Corona: Sisi Ganda Ngalangkungan 38 Diné Inti Kertas: 1 inci (25.4mm) 3 ″ (76mm)
Téknologi: Sababaraha Extrusion Pamakéan: Dicetak Paperboard Atanapi Kertas Laminat
Lampu Cahaya:

pilem piaraan matte

pilem laminating roll

Pilem Laminasi Matte / Pilem Laminasi Thermal / garing Laminasi pikeun Kertas atanapi Plastik

Pilem Panas MattLaminasi Anggun

Perawatan Corona Ganda pangajen 42dynes

Kinerja unggulan di UV Spot sareng Stamping Panas!

 

3

 

FDA LULUS

 

Matte Lamination Film/BOPP Thermal/Dry Lamination Film for Paper or Plastic

 

Naon Pilem Laminasi Termal BOPP?

 

Pilem Laminating Termal BOPP utamina didamel tina BOPP + EVA.

kami nganggo prosés palapis ékstrusi pikeun ngagabungkeun dua lapisan ieu.

dina pilem pamungkas hiji sisi ngagaduhan sipat pilem BOPP sareng sisi sanésna janten permukaan anu sénsitip panas anu dianggo pikeun laminasi garing.

produk ieu ngagaduhan dua klasifikasi: herang / herang / transparan sareng matte / opak anu duanana katingali kandel ti 14micron dugi ka 32micron.

lebar na tiasa tina 180mm dugi 1880mm sareng panjangna 150m (1 inci inti 25mm) dugi ka 4000m (3 inci inti 76mm).

Matte Lamination Film/BOPP Thermal/Dry Lamination Film for Paper or Plastic

 

Dimana nganggo BOPP Thermal Laminating Film Dipaké?

 

aplikasi BOPP Thermal Laminating Film tiasa dianggo pikeun ieu di handap:

  • Panutup buku téks | Brosur | Daun | Kotak amis | Kosmétik | Balanja | kantong Diaries

Matte Lamination Film/BOPP Thermal/Dry Lamination Film for Paper or Plastic

 

Kumaha Nganggo Pilem Laminasi Termal BOPP?

 

Urang peryogi mesin laminating (biasana disebut laminator panas) pikeun nganggo BOPP Thermal Laminating Film ku lebur EVA kana substrat sapertos kertas.

salami prosés pilem na diliwatan dina roller anu dipanaskeun sareng dina tekenan anu wajar éta nempel kana kertas.

prosés ieu gampang dianggo sareng tiasa dilakukeun di bumi pikeun aplikasi leutik.

kadang-kadang jalma ogé nyebut éta laminasi panas atanapi laminasi garing atanapi laminasi panas.

 

Matte Lamination Film/BOPP Thermal/Dry Lamination Film for Paper or Plastic

 

Pitunjuk Operasi

 

1. Saluyukeun tekanan roller sareng suhu numutkeun sababaraha jinis kertas sareng tinta.
2. Nalika nganggo pilem pikeun anu munggaran atanapi ngarobih ukuran biasa, volume percobaan alit sateuacan ngamimitian laminasi masif diusulkeun.
3. Suhu prosés normal nyaéta 90C-105C (203F - 221F) tekanan roller sareng suhu anu béda-béda tina jenis tinta kertas sareng mesin.
4. Pastikeun tinta garing sateuacan dilaminasi. Éta bakal ngaleungitkeun nalika kertas ngandung seueur teuing beueus atanapi bubuk.
5. Pastikeun pikeun nempatkeun bahan dina tempatna kalayan suhu handap sareng garing.
6. Kaayaan di handap ieu bakal mangaruhan kualitas akhir pilem nalika laminasi.
a. Ngagunakeun tinta logam
b. Tinta ngandung seueur teuing lilin minyak aditif aditif silikon aditif sareng sajabana.
c. Tinta teuing kandelna
d. Tinta lengkep henteu acan garing.
e. Lambaran kertas lembab teuing.
f. Teuing bubuk dina beungeut cai

SPESIFIKASI

AFP-L18

Herang

AFP-L21

Herang

AFP-L25

Herang

AFP-L25

Herang

AFP-Y20

Matte

AFP-Y25

Matte

AFP-Y27

Matte

Kandel (um) BOPP 12 mikron 12 mikron 12 mikron 15 mikron 12 mikron 15 mikron 15 mikron
EVA 6 mikron 9 mikron 13 mikron 10 mikron 8 mikron 10 mikron 12 mikron
JUMLAH 18 mikron 21 mikron 25 mikron 25 mikron 20 mikron 25 mikron 27 mikron
Hasil m² / kg 61.275 52.247 43.668 43.956 56.433 45.147 41.615
kg / m² 0,0163 0,0191 0,0229 0,0228 0,0177 0,0222 0,0240
Kustomisasi ketebalan khusus- sayogi (15 micron dugi ka 30 micron herang sareng matte)Harga ku MT atanapi méter pasagi sayogi

Matte Lamination Film/BOPP Thermal/Dry Lamination Film for Paper or Plastic

 

Anjeun tiasa nempatkeun pesen BOPP Thermal Lamination Film sapertos kieu:

22micron herang (12BOPP + 10EVA)

350mm (13.8 ″) x 3000m (9843)) x 30rolls (beurat 654.60kgs = 21.82kgs x 30rolls méter pasagi 31500m²)

445mm (17.5 ″) x 3000m (9843 ′) x 20rolls (beurat 554.80kgs = 27.74kgs x 20rollssquare méter 26700m²)

Matte 25micron (15BOPP + 10EVA)

350mm (13.8 ″) x 3000m (9843)) x 30rolls (beurat 719.70kgs = 23,99kgs x 30rollssquare méter 31500m²)

445mm (17.5 ″) x 3000m (9843 ′) x 20rolls (beurat 610.00kgs = 30,50kgs x 20rollssquare méter 26700m²)

Sacara total 100 gulungan beurat 2539.10kgs méter pasagi 116400m ²

Spésifikasi anu paling populér & beurat ngagugulung BOPP Thermal Laminating Film
Ngukur Jenis 18 mikron(12 BOPP + 6EVA) 22 mikron(12 BOPP + 10 Eva) 25 mikron(12 BOPP + 13 EVA)

25 mikron

(15 BOPP + 10 Eva)

350mm * 3000m Glossy / Caang / Brillante 17,87 kg / gulung 21,82 kg / gulung 24,78 kg / gulung 24,62 kg / gulung
Matte / Kusam 17,37 kg / gulung 21,31 kg / gulung 24,27 kg / gulung 23,99 kg / gulung
445mm * 3000m Glossy / Caang / Brillante 22,72 kg / gulung 27,74 kg / gulung 31,50 kg / gulung 31,30 kg / gulung
Matte / Kusam 22,08 kg / gulung 27,10 kg / gulung 30.86kgs / ngagulung 30,50kgs / ngagulung
500mm * 3000m Glossy / Caang / Brillante 25.53 kg / gulung 31,17 kg / gulung 35,40 kg / gulung 35,17 kg / gulung
Matte / Kusam 24,81 kg / gulung 30,45 kg / gulung 34.68kgs / ngagulung 34.27kgs / ngagulung
600mm * 3000m Glossy / Caang / Brillante 30,63 kg / gulung 37,40 kg / gulung 42,48 kg / gulung 42,21 kg / gulung
Matte / Kusam 29,77 kg / gulung 36,54 kg / gulung 41.61kgs / ngagulung 41.13kgs / ngagulung
700mm * 3000m Glossy / Caang / Brillante 34,73 kg / gulung 43,64 kg / gulung 49,56 kg / gulung 49,24 kg / gulung
Matte / Kusam 42.63 kg / gulung 42.63 kg / gulung 48.55kgs / ngagulung 47.98kgs / ngagulung

 

Fitur Pilem Laminating Termal BOPP

 

Salaku produk anu ramah lingkungan BOPP Thermal Laminating Film fitur sapertos dihandap:

# 1 prosés Laminasi Sehat

Éta henteu bahaya pikeun kaséhatan sareng kasalametan anu dianggo pikeun tanpa gas beracun atanapi kandungan anu teu stabil.

Éta ogé aman salami prosés laminasi kusabab henteu aya napél pelarut basis.

# 2 Operasi Gampang

Éta henteu peryogi tindakan ngagunakeun sareng nyampur peleburan pelarut karét sareng sajabina anu langkung gampil salami penanganan sareng hemat biaya dibandingkeun sareng cara anu lami.

Teu aya téknik khusus anu diperyogikeun ngan ukur lamina nalika suhuna cekap.

Disarankeun pikeun laminasi pilem nganggo laminator garing. Ngan ukur pangaluyuan alit kana mesin anu diperyogikeun upami filmna dilaminasi ku laminator baseuh.

# 3 Kekecapan Tinggi sareng hemat Energi

Biaya produksi dikurangan sacara signifikan kusabab teu aya pemborosan pilem anu dihasilkeun henteu dicampur tina perekat teu aya lapisan sareng prosés pangeringan atanapi lampu pemanasan UV diperyogikeun.

# 4 Fungsi sareng Pangaruh Pinunjul

Éta ningkatkeun nilai barang bérés ngalangkungan transparansi tinggi sareng super luster finish.

Nyegah laminasi tina diteken digolkeun sareng desquamated.

Dijaga tina zat bahaya sareng cai-buktina mastikeun panyawat umur panjang pikeun nyetak.

Khususna matte BOPP Thermal Lamination Film anu saé pikeun varnishing UV sareng stamping panas.

 

Matte Lamination Film/BOPP Thermal/Dry Lamination Film for Paper or Plastic

 

Pangiriman & Bungkusan

* Hiji Roll bopp matt pilem laminasi termal Hiji karton

* Puluhan rollsof bopp termal laminasi filmin palét

* 10 dugi 12 palét dimuat kana 1 * 20FCL (nyokong. 13MT)

* Atanapi 20 ka 22 palét dimuat kana wadah 40 kaki (nyatu. 25MT)

* Pelabuhan: Xiamen Shanghai Ningbo

Airbags Dipaké pikeun Ngajaga Palét tina Tabrakan Nalika Wadahna Diunggah…

 

Matte Lamination Film/BOPP Thermal/Dry Lamination Film for Paper or Plastic

 

Service kami

Dina raraga ngajamin kualitas produk tinggi kami ngalaksanakeun prinsip manajemén anu ketat pisan sepanjang waktos.

Unggal detil pamrosésan dikontrol ogé kalayan perhatian khusus.

Bisi aya gulung anu goréng, urang bakal ngajantenkeun kompensasi salaku tanggung jawab.

 

bopp lamination film

 

 

Kami Bedana

 

Matte Lamination Film/BOPP Thermal/Dry Lamination Film for Paper or PlasticMatte Lamination Film/BOPP Thermal/Dry Lamination Film for Paper or Plastic

 

 

Eupan Balik Pembeli Nyata

Sadaya tanggapan mangrupikeun palanggan anu parantos réngsé nguji sampel atanapi ngamimitian ngagunakeun kiriman.

 

Original Feedback

Matte Lamination Film/BOPP Thermal/Dry Lamination Film for Paper or Plastic

 

 

Lembar Data Pilem Laminasi BOPP.pdf

Sértipikat

SERTIFIKAT tina ngahontal SVHC.pdf

SERTIFIKAT tina FDA n CPSIA.pdf

SERTIFIKAT EN 71-3.pdf


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali