Xiamen Saatos-percetakan Finishing Supplies Co., Ltd.

BERITA PERUSAHAAN

  • Kawijakan Privasi Iklan

    Kawijakan panggunaan data Kabijakan ieu ngajelaskeun inpormasi anu urang butuh pikeun ngolah pikeun ngadukung pariwara. Naon jinis inpormasi anu urang kumpulkeun? Pikeun nyayogikeun produk kami kami kedah ngolah inpormasi ngeunaan anjeun. Jinis inpormasi anu kami kumpulkeun gumantung kana kumaha anjeun nganggo produk urang. Anjeun tiasa diajar kumaha ...
    Maca deui
  • What Is Cold Stamping?

    Naon Stamping Tiis?

    Téknologi Stamping tiis sacara saéstuna disebut kana tradisional salah sahiji Hot Stamping anu duanana tiasa ngahontal pangaruh percetakan anu hadé tina perangko éta. Bédana antara aranjeunna nyaéta yén cap tiis henteu peryogi pemanasan nalika dianggo. Éta carita stampi tiis ...
    Maca deui
  • The 7th China International All-India Exhibition was successfully concluded

    Pameran Internasional Sadaya-India Internasional ka-7 hasil réngsé

    Tanggal 28 Oktober 2018 Paméran Sadaya-India Internasional China ka-7 hasil réngsé di Shanghai. Kalayan téma "muka jaman kecerdasan percetakan" paméran sadayana dina taun ieu sacara lengkep nunjukkeun hasil promosi sareng tren pangembangan téknologi percetakan di ...
    Maca deui
  • Kingfisher Labels masang pencét Edale flexo katujuh

    Kingfisher Labels dumasarkeun di Yate kalér Bristol di Inggris parantos mésér Edale FL3 pencét katujuh flexo na ti pabrik alat Inggris. Kingfisher Labels ngalayanan kosmétik kadaharan sareng Podomoro kalayan labél napel diri. Éta dipasang pencét Edo flexo kahijina dina 2001. Pers na ...
    Maca deui
  • Bagikeun sumberdaya percetakan sareng pesaing Fairfax nutup dua imah percetakan

    Numutkeun kasapukan sareng saingan News Corp pikeun ngabagi sumber cetak dina bulan Juli taun ayeuna média buta Australia Fairfax parantos nutup dua pabrik percetakan di Queensland sareng NSW sareng lélang dilakukeun. Salah sahiji pepelakan percetakan lokasina di Ormiston 25 km ti beus pusat Brisbane ...
    Maca deui
  • Prati USA appoints manager

    Prati USA nunjuk manajer

    Prati parantos namina Frank Hasselberg salaku jalma anu mingpin anak perusahaan anyarna di Amérika Kalér. Prati USA parantos didirikeun nalika perusahaan ngusahakeun nguatkeun komitmenana pikeun pasar di Amérika Kalér. Hasselberg saacanna parantos damel sareng Kocher + Beck Heidelberg sareng Gallus di Amérika Kalér ...
    Maca deui
  • Parkside invests again in laser scoring

    Parkside invests deui dina nyetak laser

    Parkside perusahaan kemasan khusus parantos ngadamel inpormasi penting deui dina peralatan laser canggih pikeun nyiptakeun kasempetan bisnis énggal. Investasi laser pangénggalna ngamungkinkeun nyetak laser dina dua sisi tina hiji pilem atanapi laminasi pikeun nyiptakeun desain pak anu gampang dibuka
    Maca deui
  • Avery Dennison launches recycled PET liners in Europe

    Avery Dennison ngaluncurkeun daur ulang PET di Éropa

    Avery Dennison parantos ngaku dirina salaku panyadia bahan panyiri peka tekanan anu mimiti ngenalkeun kapal anu didamel tina PET (rPET) didaur ulang sacara komersil di Éropa. Pelapis rPET énggal nganggo limbah pasca-konsumen anu dipilih kalayan ati-ati sareng bakal diwanohkeun dina Oktober 2018 ngalangkungan sajumlah diri ...
    Maca deui
  • Kodak to sell flexographic packaging division

    Kodak pikeun ngajual divisi bungkus flexographic

    Kodak nyaéta ngajual divisi bungkus flexographic na ngamungkinkeun pikeun fokus dina pelat lingkungan perusahaan inkjet software alur kerja sareng lisénsi mérek. Divisi ngahasilkeun sareng pasar sistem Flexcel NX pelat percetakan alat-alat pencitraan fléksibel tiasa dianggo sareng servic ...
    Maca deui
  • Amcor acquires competitor Bemis to land on NASDAQ

    Amcor nampi pesaing Bemis pikeun badarat di NASDAQ

    Industri bungkusan nyanghareupan seueur kasusah kusabab ningkatna bahan baku. Salaku salah sahiji perusahaan bungkusan paling luhur di dunya Amcor (ASX: AMC) parantos negosiasi sareng pesaing AS na Bemis salami langkung ti sataun sareng badé ngahontal perjanjian pikeun kéngingkeun perusahaan $ A milyar anu ...
    Maca deui
  • Inovar Packaging acquires Topp Labels

    Inovar Packaging nampi Topp Labels

    Inovar Packaging Group parantos kéngingkeun Topp Labels naékeun kamampuanna pikeun ngalayanan pasar di Florida sareng Tenggara AS. Kantor pusatna di Dallas Texas Inovar mangrupikeun konvérter khusus labél perdana ngaleutikan leungeun baju sareng produk bungkus anu fleksibel. Éta ngalayanan konsumén biru-chip dina beuleum ...
    Maca deui
  • NPA SANCTIONS MAERSKLINE AND THREE OTHER SHIPPING LINES

    SANSI NPA MAERSKLINE JEUNG TIGA GARIS PENGIRIMAN LAIN

    Salaku bagian tina upaya ngabéréskeun protés ku supir treuk di Lagos Port Complex (LPC) sareng Port Can Can Island (TCIP) Lagos Otoritas Pelabuhan Nigeria (NPA) parantos ngumumkeun gantung sapuluh dinten jasa tina opat Perusahaan Pengiriman. dina conto anu munggaran. Pangiriman Comp Comp ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2