Xiamen Saatos-percetakan Finishing Supplies Co., Ltd.

Kontrol Kualitas

Propil QC

Xiamen Saatos-percetakan Finishing Supplies Co., Ltd. dikhususkeun pikeun ngaladénan imah percetakan atanapi grafis anu dirilis kalayan kualitas produk tinggi.

Dina raraga ngajamin jasa kami, urang méakkeun usaha pikeun ngariksa bahan baku ti para pemasok anu kawéntar dina bidang pilem plastik.

Saatos palapis extrusions dina pilem plastik, urang ngalakukeun pamariksaan salajengna ku nguji tegangan permukaan sareng kakuatan ngariung.

Kami ogé merhatoskeun pisan kana gulung mundur sareng bungkus.

Éta anu ngajantenkeun kami langkung dipercaya tibatan pesaing kami.

pl16621719-remark
pl16621718-remark

Sértipikasi

qd16671205-xiamen_after_printing_finishing_supplies_co_ltd
qd16669683-xiamen_after_printing_finishing_supplies_co_ltd
qd16669561-xiamen_after_printing_finishing_supplies_co_ltd
qd16221328-xiamen_after_printing_finishing_supplies_co_ltd