Xiamen Saatos-percetakan Finishing Supplies Co., Ltd.

Kantong Pilem Holographic Laser Transparan / Pérak / Pakét Pakét Kado

Rincian Produk:

Tempat Asalna: Fujian, Cina
Ngaran mérek: AFP
Sertifikasi: SGS
Jumlah modél: Pilem Holographic Laser

Sarat pamayaran & Pengiriman:

Jumlah Pesenan Minimum: 2000KGS
Harga: USD3.2-7.9 / KG
Rincian bungkusan: Karton sareng Palét
Waktos pangiriman: 20 dinten
Kamampuhan Suplai: 450Tons / bulan

Detil Produk

Pedaran Produk lengkep

Jenis: Pilem Holographic Laser Kandel: Ti 18micron Kana 50micron
Lebar: 180mm-1300mm Panjangna: 1000m-4000m
Diaméter Inti: 3 ″ (76mm) Perawatan Corona: Duanana Sisi Corona Dirawat Ngalangkungan 42dynes
Dicetak: Leres Aplikasi: Buklet / Poto / Kertas Laminasi Kantong
Mesin: Mesin Laminasi Kalungguhan Pangiriman: 20Hari
Lampu Cahaya:

bopp pilem holographic

pilem laminasi hologram

Pilem Holographic Laser Transparan / Pérak / Emas Pikeun Kantong / Kado

Aya 2 jinis Pilem Laminasi Transparan Holographic hiji nyaéta Pilem Laminasi Transparan Holografik Tiis (tanpa lem) anu sanésna nyaéta Pilem Laminasi Hologram Transparan Hégrafi (kalayan Lem EVA).

Duanana Pilem Laminasi Holographic Laminasi Tiis sareng Termal ngajantenkeun bungkusanna luar biasa sareng dibédakeun…

Sajauh ieu aya langkung ti 180 pola sareng pola anu disaluyukeun sayogi.
Penampilan: warna logam pérak transparan.
Kelir: sayogi kana Panton

Pilem holographic laser biasana parantos bérés pérak transparan sareng emas.

Transparent / Silver Laser Holographic Film Bags / Gifts Packing Suit

Naon Film Hologram Laser?

Pilem hologram laser nganggo téknologi hologram pikeun pilem sareng difusi pikeun waktos anu cekap pikeun ngarobih panjang gelombang réspon cahaya ku hologram.

Laser HolographicFilm nawiskeun bahkan nutupan gambar anu jelas warna anu hadé adési warna sareng pangaruh sareng sajabana.
Dipaké sacara lega pikeun laminasi plastik-plastik atanapi laminasi kertas-plastik sapertos tina tuangeun roko
labél ubar kado komoditi kado karangan Christimas sareng séktor sanés tina percetakan sareng bungkus
kantong taméng éléktronik pilem ledakan-buktina hiasan gedong mobil windows sareng sajabina.
Numutkeun kana matéri dasarna diklasifikasikeun salaku PET BOPP PVC sareng PA;
Numutkeun fungsina ogé tiasa diklasifikasikeun salaku pilem kemasan holografik pilem bungkusan warna-warni
matte kemasan warna-warni pilem segel hologram bungkus filmhologram pilem kerung-kaluar ogé labél anti fack holographic
Pilem Haminraphic Thermal Laminating kami ngagaduhan langkung ti 180 pola.

Transparent / Silver Laser Holographic Film Bags / Gifts Packing Suit

Pola dumasar kana dua transparan sareng logam anu terakhir ngagaduhan pérak atanapi pangaruh warni anu hartosna pola khusus tiasa dihasilkeun dumasar kana sababaraha warna anu béda. pola tina garis produksi urang henteu pernah diudar sareng diterapkeun kalayan laminasi sareng bungkus.

éta nyadiakeun kacaangan sareng pangaruh luster pikeun ningkatkeun kaanggunan kana sagala rupa substrat.

Tip: duanana tiis (tanpa lem) pilem holographic sareng termal (sareng lem EVA) pilem holographic sayogi
Bahan: BOPP atanapi PET Film + EVA
Kandel: 20micron ka 26micron
Lebar ngagugulung: 200mm dugi ka 1480mm
Gulung panjangna: 2000m dugi ka 4000m

SPESIFIKASI

Holographic Thermal
Pilem Laminating
Dasar Pilem BOPP Piaraan
18 mikron 18 mikron 12 mikron 15 mikron
EVA 6 mikron 8 mikron 12 mikron 10 mikron
JUMLAH 24 mikron 26 mikron 24 mikron 25 mikron
Hasil 45192 sqm / MT 41653 sqm / MT 35613 sqm / MT 32895 sqm / MT
0,02121 kg / sqm 0,024 kg / sqm 0,0281 kg / sqm 0,0304 kg / sqm
kandelna aya ti 20 micron dugi ka 38 micron komposisi ketebalan khusus anu sayogi
Lebar (mm) 200mm nepi ka 1200mm
Panjang (m) 2000m nepi ka 4000m
Kasabaran +/- 1 um
Inti Kertas 76mm (3 inci) 50.8mm (2 inci) 25.4mm (1 inci)
Perawatan Corena sisi tunggal atanapi ganda langkung ti 40 dinasti
Suhu Senyawa 85ºC-110ºC (185ºF-230ºF) 90ºC-150ºC (194ºF-302ºF)
Tekanan sanyawa 10-18mpa
Kecepatan Sanyawa 10-60m / mnt

Di mana dipaké Pilem Laminasi Hologram?

Holographic Thermal Laminating Thermal Holographic ngagaduhan seueur aplikasi diantarana:

Buku Poster Presentasi Folder Labél Kantong Balanja POP Tanda Dokumén Buku Ngalangkungan Kartu ID Lisénsi Antigraffiti Boardmaking nyerat / ngusap Kalénder Poto Albeum jst.

Lapisan luar pikeun bungkus kotak atanapi kantong kanggo minuman kado kosmétik tuangeun sareng sajabana.
Ngagambar dokumén kertas iklan papan acara percetakan digital jst.

Transparent / Silver Laser Holographic Film Bags / Gifts Packing Suit

Kanggo inpormasi langkung lanjut mangga dihubungi kami hatur nuhun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali